Balance-Breathing dag, “Acceptatie van het NU”.

Balance-Breathing dag, “Acceptatie van het NU”.
27 mei 2018 van 9:30 tot 16:30
Een samenwerking van Arjen Coaching en Begeleiding en Coachpraktijk Seven.

“Van Lijden naar Leiden, omdat dit het leven is.”
(Joseph Oubelkas)

Er gebeuren dingen in het leven waar je niet altijd invloed op hebt. Zaken waar je verdrietig van wordt, boosheid bij voelt of misschien wel, tegen beter weten in, gewoon probeert te ontkennen.
De natuurlijke reactie van de mens is dan te vluchten of te vechten, de bekende fight or flight reactie. Het is echter een onbegonnen strijd tegen dat wat is, want hoe hard je ook je best doet, ertegen vecht of het probeert te ontkennen, het veranderd de situatie niet.
Sterker nog, je fight or flight levert op de korte termijn misschien wel iets op, maar op lange termijn zul je er alleen maar meer last van krijgen, zal het je energie kosten.

De vraag is, ben jij bereid om “dat wat is” te accepteren, zodat je vrij bent om dat te doen wat eigenlijk echt zou willen.

“In dat wat je probeert te vermijden zul je je grootste waarden vinden.”
(Gijs Jansen)

Tijdens deze mooie dag die in het teken staat van verdieping en balans word je begeleid door Arjen van der Meulen en Peggy Curfs.
Je komt door middel van Balance Breathing, geleide meditatie en creativiteit in contact met datgene wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het ook echt te doen.
Je komt in contact met je authentieke ik om van daaruit het inzicht op te doen dat jij je eigen belemmering bent, en dus ook je eigen mogelijkheid. Hoe gaaf is dat!
Kies jij voor een leven in vrijheid.

De dag bestaat uit 2 dagdelen, de kosten zijn €125,- excl. btw, de prijs is inclusief een lunch, koffie, thee en water.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze mooie dag, of wil je meer informatie stuur dan een email naar:
info@arjencoachingenbegeleiding.nl of info@cpseven.nl
Je kunt ook contact opnemen via de contact pagina van een van onze websites https://www.actum-coach.nl of http://www.cpseven.nl