Balance-Breathing dag, “Acceptatie van het NU”. 23 september 2018 van 9:30 tot 16:30 te Heerlen.

Adem, wat kan ademen voor jou betekenen?

Ademen is essentieel, zonder adem is er geen leven mogelijk, het is het eerste wat je doet zodra je op deze wereld komt en het laatste als je sterft.

Bij elke inademing adem je zuurstof in, zuurstof is de belangrijkste bron om je cellen van energie te voorzien. Tevens verlaat 70% van de afvalstoffen je lichaam via de ademhaling.

Een pasgeboren baby ademt vanuit zijn lage buik. Veel mensen, vooral volwassenen, ademen met name vanuit het middenrif en de borst. De manier van ademhalen is niet goed of fout, hij staat echter wel in direct verband met hoe jij in het leven staat.

Ben jij iemand die graag de controle heeft of kun je makkelijk loslaten? Ben je een “voeler” of juist een “denker”? De emoties die hiermee in verband staan mogen er zijn, maar hoeven je niet langer te belemmeren. Balance breathing reguleert en integreert de emoties en zorgt voor balans.

Er is een direct verband tussen datgene wat je voelt en wat je denkt. Inzichten die je op doet hebben invloed op je voelen en je voelen heeft invloed op je denken. Tevens hebben gedachten en gevoelens ook nog eens invloed op fysieke sensaties die je in je lichaam kunt ervaren.

Tijdens een Balance Breathing sessie werken we met de drie gebieden: buik, middenrif en hart. Door middel van een verbonden ademhaling in deze drie gebieden ontstaat een connectie tussen je voelen, je wilskracht/daadkracht, je denken en de liefde voor jezelf en je omgeving. Hierdoor kunnen emoties die vastzitten geraakt worden en overtuigingen aan het licht komen. Balance Breathing kan je helpen hier doorheen te ademen.

De balance breathing coach begeleid je bij dit proces.

Op deze manier mag je je ont-wikkelen, om uiteindelijk weer bij je kern uit te komen, je authentieke ik.

 

Balance-Breathing dag, “Acceptatie van het NU”.

Thema van deze dag.

Balance-Breathing dag, “Acceptatie van het NU”.

Een samenwerking van Arjen Coaching en Begeleiding en Coachpraktijk Seven.

De dag vindt plaats in Coachpraktijk Seven, Kissel 6, 6416AC te Heerlen

De dag bestaat uit 2 dagdelen, de kosten zijn €125,- excl. btw, de prijs is inclusief een lunch, koffie, thee en water.

 

“Van Lijden naar Leiden, omdat dit het leven is.”
(Joseph Oubelkas)

Er gebeuren dingen in het leven waar je niet altijd invloed op hebt. Zaken waar je verdrietig van wordt, boosheid bij voelt of misschien wel, tegen beter weten in, gewoon probeert te ontkennen.
De natuurlijke reactie van de mens is dan te vluchten of te vechten, de bekende fight or flight reactie. Het is echter een onbegonnen strijd tegen dat wat is, want hoe hard je ook je best doet, ertegen vecht of het probeert te ontkennen, het veranderd de situatie niet.
Sterker nog, je fight or flight levert op de korte termijn misschien wel iets op, maar op lange termijn zul je er alleen maar meer last van krijgen, zal het je energie kosten.

De vraag is, ben jij bereid om “dat wat is” te accepteren, zodat je vrij bent om dat te doen wat eigenlijk echt zou willen.

“In dat wat je probeert te vermijden zul je je grootste waarden vinden.”
(Gijs Jansen)

Tijdens deze mooie dag die in het teken staat van verdieping en balans word je begeleid door Arjen van der Meulen en Peggy Curfs.
Je komt door middel van Balance Breathing, geleide meditatie en creativiteit in contact met datgene wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om het ook echt te doen.
Je komt in contact met je authentieke ik om van daaruit het inzicht op te doen dat jij je eigen belemmering bent, en dus ook je eigen mogelijkheid. Hoe gaaf is dat!
Kies jij voor een leven in vrijheid.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze mooie dag, of wil je meer informatie stuur dan een email naar:
info@arjencoachingenbegeleiding.nl of info@cpseven.nl

Of neem contact op via de contactpagina van de website https://www.actum-coach.nl of http://www.cpseven.nl