Balance Breathing

Ademen is het eerste wat je doet zodra je geboren wordt, zodra je navelstreng wordt doorgeknipt ga je ademen, adem je zuurstof in. En dat blijf je doen tot het moment waarop je sterft en je je laatste levensadem uitblaast. Want dat is het, het is je levensadem.
In India noemen ze het niet voor niks prana, levensenergie. Bij elke inademing kies je voor het leven.

Balance Breathing is een ademhalingstechniek waarbij je tijdens de sessie toewerkt naar meer energie, vitaliteit, gezondheid en meer blijheid.

Het fysieke niveau

Bij elke inademing adem je zuurstof in, en zuurstof is de belangrijkste bron om je cellen van energie te voorzien.

Maar ook voor de afscheiding van afvalstoffen is ademhaling essentieel, 70% van onze afvalstoffen scheidden we uit via onze ademhaling. 70%, moet je je voorstellen hoeveel afvalstoffen we vasthouden bij een onvolledige uitademing.

Een goede ademhaling is dus essentieel voor je fysieke gezondheid.

Het emotioneel niveau

Op emotioneel vlak gebeurt er ook van alles tijdens een Balance Breathing sessie. Alles wat uit materie bestaat, bestaat uit bewegende deeltjes, uit energie. De levensenergie die je inademt heeft een hoge trillingsfrequentie. De emotie die jij als negatief ervaart heeft echter een lage trillingsfrequentie.

De levensenergie met een hoge trillingsfrequentie gaat in je lichaam automatisch naar de gebieden met een lage trillingsfrequentie. Op dat moment trilt het gebied met de lage trillingsfrequentie automatisch naar hetzelfde niveau als de hoge trillingsfrequentie. Dit noemen ze in de natuurkunde de wet van resonantie.

Op deze manier reguleert en integreert Balance Breathing de emoties en zorgt het voor balans.

Balance Breathing reguleert en integreert de emoties en zorgt voor balans.

Het mentale niveau

Er is een direct verband tussen datgene wat je voelt en wat je denkt.

Omdat gedachten net als emoties  uit energie bestaan zijn scheppend en creërend. Er is namelijk een directe verbinding in het lichaam tussen datgene wat we voelen, denken en doen. De levensenergie met een hoge trillingsfrequentie heeft dus direct invloed op je gedachten.

Spiritueel niveau

Balance Breathing heeft ook invloed op het spirituele niveau, dit is voor veel mensen zweverig en vreemd. Ik zie spiritualiteit echter als ontwikkeling, je wordt geboren als een mooi en puur wezen. Gedurende je leven doe je echter ervaringen op die je met je meedraagt, het zijn wikkels die dat mooie en pure wezen inwikkelen. Tijden de Balance Breathing maak je contact met deze wikkels en mogelijk kun je je ontdoen van 1 of meer wikkels.

Je gaat je als het waren ont-wikkelen, om uiteindelijk weer bij je kern uit te komen, authentieke ik.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
Klik hier