Aankondiging Lezing! BEN JIJ KLAAR VOOR ACT?

SOLD OUT! Nieuwe datum 17-09 2019

Aankondiging Lezing!

BEN JIJ KLAAR VOOR ACT?

Door ARJEN Coaching en Begeleiding.

Wanneer: 25 oktober of 29 november,

SOLD OUT! Nieuwe datum 17-09 2019

Hoe laat: 19:00 uur tot 20:30 uur

Kosten: gratis

Waar: Mauritslaan 49, 6129 EL in Urmond (Business Centre van der Valk), nabij Sittard/Geleen.

Wat is ACT (Acceptance Commitment Therapy) nu precies, is een vraag die mij regelmatig gesteld wordt. Als ik dit probeer uit te leggen lukt dat redelijk in een volzin, maar vanuit mijn enthousiasme over deze geweldige therapie die ik voor mijzelf tot mijn lifestyle heb eigengemaakt raak ik niet uitgepraat.

ACT is een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie. Veel mensen worstelen met emoties of gedachten die ze liever niet willen hebben, dit heeft een direct gevolg op hun gedrag, gezondheid en levensgeluk. Vanuit ACT ontstaat psychologische flexibiliteit waardoor je flexibeler leert omgaan met de onvermijdelijke dingen die het leven met zich meebrengt.

Herkenbaar? ACT leert je om je te richten op zaken waar je wel invloed op hebt, zoals je eigen gedrag. Hierdoor ontstaat er een acceptatie gerichte houding ten opzichte van de emoties en gedachten die, zoals voor iedereen geldt, gewoon bij het leven horen.

Wil je meer over deze fantastische methodiek te weten komen, of wil je ontdekken of ACTiets voor jou is, kom dan naar mijn lezing “Ben jij klaar voor ACT?

Inschrijven: wil je de lezing “Ben jij klaar voor ACT?” bijwonen? Schrijf je dan in door een email de sturen naar info@arjencoachingenbegeleiding.nl, bellen kan natuurlijk ook op 06 36 06 39 97.

Informatie: voor meer informatie over Arjen Coaching en Begeleiding verwijs ik je naar mijn website https://www.actum-coach.nl/

Maximaal 6 deelnemers per lezing!

Inclusief koffie en thee

Bereikbaarheid per auto: het Business Centre van der Valkligt bijna direct langs de A2, afslag 48. Er is gratis parkeergelegenheid. (Het grote witte gebouw achter het hotel).

Bereikbaarheid per OV: het Business Centre van der Valk is vanaf station Sittard binnen 10 minuten bereikbaar met bus 32 richting Urmond, halte Mauritslaan naast het Business Center. (Het grote witte gebouw achter het hotel).