Personal coaching

Wanneer jij kiest voor personal coaching bij ACTUM dan betekent dat dat je het commitment aangaat met je eigen proces, een proces waar we samen voor gaan. Tijdens “de reis” die je gaat maken doe je inzichten op in je eigen functioneren, in je emoties en in de manier waarop jij met je gedachten omgaat.

We starten dit proces met een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, wanneer jij van mening bent dat ik en mijn manier van mijn werken passen bij jou. En ik ben van mening dat ik de coach/therapeut ben voor jou, dan maken we een eerste vervolgafspraak.
Gedurende het proces zal ik je begeleiden en coachen, ik zal naast en achter je staan, je krijgt dus ook 100% commitment van mij voor jou proces, ik zal jouw personal coach zijn.

De personal coaching is mogelijk in drie pakketten:

Het basispakket:

We starten de therapie met een vrijblijvende kennismaking. Wanneer we besluiten om de therapie te starten vul je de flexibiliteit index test in, deze gebruik ik als nulmeting ten aanzien van jouw psychologische flexibiliteit. Gedurende de therapie en aan het einde van de therapie zal deze nogmaals ingevuld worden om de voortgang te meten.

  • Een pakket van in totaal 8 sessies personal coaching op basis van ACT.
  • Een sessie personal coaching duurt gemiddeld 1 uur en 15 minuten.

Het pluspakket:

Net als bij het basispakket starten we met een vrijblijvende kennismaking en het invullen van de flexibiliteit index test. Daarnaast heeft het pluspakket 4 extra sessies op basis van ACT, en twee sessies Balance Breathing. De extra sessies zetten we met name in om de psychologische flexibiliteit optimaal te integreren en te verankeren in jouw dagelijkse leven waardoor een staat van onbewuste bekwaamheid tot stand komt.

  • Een pakket van in totaal 14 sessies, waarvan 12 sessies personal coaching op basis van ACT en 2 sessies balance breathing.
  • Een sessie personal coaching duurt gemiddeld 1 uur en 15 minuten
  • Een balance breathing sessie duurt 1.5 tot 2 uur

De strippenkaart

De strippenkaart is een mogelijk vervolg op de snelle interventie en het pakket personal coaching/ACT-programma.

  • Een strippenkaart op naam van 5 sessies personal coaching van 1 uur en 15 minuten
  • Met een geldigheid van 12 maanden

Durf jij het aan?

Het leven is als een stromende rivier, soms sta je zelf aan het roer, soms ben je overgeleverd aan de stroming.
Klik hier om een afspraak te maken